Keskipohjola

H

aemme ehdokkaita Pohjolan Vihreä Vyöhyke -energiapalkinnolle

2010

Keskipohjola-komitea tulee vuonna 2010 jakamaan kolmannen kerran Pohjolan Vihreä Vyöhyke -palkinnon, tällä kertaa komitea jakaa palkinnon uusiutuvan energian alalta.  
 
Pohjolan Vihreä Vyöhyke - on Keskipohjola-alueen yhteinen profiili, jolla pyritään lisäämään kestävän kehityksen mukaisiin arvoihin perustuvaa yhteistyötä elinkeinoelämän, maaseudun kehittämisen sekä energia- ja ympäristökysymysten parissa. Kaikki toiminta Keskipohjolassa, jolla varmisteaan tulevien sukupolvien hyvinvointi, on luonnollinen osa Pohjolan Vihreää Vyöhykettä.  
 
Tavoitteena on mm. edistää yrittäjyyttä ja uusien työpaikkojen syntymistä Keskipohjola-alueella sekä vahvistaa alueen profiilia ekologisesti kestävänä alueena.
 
Palkinnon tarkoitus on kannustaa palkinnonsaajaa jatkamaan työtään. Palkinnonsaajan työn/toiminnan tulee olla myös laajemmin tunnettua, näin myös myötävaikutetaan koko alueen profilointiin. Palkinto voidaan myöntää yksityishenkilöille, organisaatioille tai yrityksille Keskipohjolassa. Itseään ei tosin saa ehdottaa palkinnonsaajaksi.

Tavoitteena on kannustaa palkinnonsaajaa jatkamaan työtään ja niin ollen innostaa myös muita Keskipohjolassa toimimaan kestävien energiaratkaisujen puolesta.
 
Palkinto on arvoltaan 30 000 SEK.

Lisätietoja palkinnon säännöistäWord sekä ehdotuslomakkeestaWord.

Nimitysehdotukset pyydetään toimittamaan kansliapäällikölle 30.6.2010 mennessä.  
 

Ystävällisin terveisin,

 
Jon Hillgren
Kansliapäällikkö
 
Keskipohjola-komitea
S-87185 Härnösand
Puh. +46-611-803 55
Gsm. +46-73-274 44 93
S-posti: jon.hillgren@lvn.se 
www.mittnorden.netlinkki toiselle sivustolle