Keskipohjola

Keskipohjolan kulttuuripalkinnot 2011 haussa

Keski-Pohjola -komitean kulttuuriryhmä etsii palkittavia kulttuurin toimijoita.  Jaossa on kaksi palkintoa, kumpikin arvoltaan 30.000 Ruotsin kruunua.

Liitteenä on kummankin palkinnon hakulomake englanniksi. Olisi toivottavaa, että kaavakkeet myös täytettäisiin englanniksi — näin varmistamme, että niin ruotsalaiset , norjalaisetkin kuin suomalaisetkin nuoret voivat tasavertaisesti osallistua päätöksen tekoon.

1) Temaattinen palkinto, jonka teemana tänä vuonna on nuorten kulttuuri. Tämän palkinnon saajaksi voi ehdottaa yksityistä henkilöä, yhteisöä tai organisaatioita, joka on erityisen ansiokkaasti edistänyt nuorten kulttuuria. Palkinnon saajan päättää Keski-Pohjola —komitean kulttuurityöryhmä.
Hakulomake. Word

2) Nuorten kulttuuripalkinto on tarkoitettu nuorelle (alle 26 v) nuorten kulttuurin edistäjälle. Tämän palkinnon saajan päättävät yhteistyössä Keski-Pohjola —komitean kulttuuriryhmä ja nuorista itsestään koostuva nuorisotyöryhmä.
Hakulomake. Word

Ehdotukset tulee lähettää 15.3.2011 mennessä, osoitteella Midnordic Committe, SE-871 85  Härnösand, Sweden tai sähköpostilla.
Lisätietoja antaa Jon Hillgren + 46 611 803 55, sähköposti: jon.hillgren@lvn.se

Palkintojen säännötPDF