Keskipohjola

Tervetuloa Keskipohjolan kulttuuripäiville 22.-25.9. Levangeriin

Päivien teema on tällä kertaa hyvin ajankohtainen: kulttuurienvälinen vuoropuhelu. Ohjelmassa on mielenkiintoisia esitelmiä, ja myös vuosittaiset Keskipohjolan kulttuuripalkinnot jaetaan voittajille.

Pohjois-Tröndelagin fylkeskommune toimii päivien järjestäjänä ja Levangerin ohjelma sisältää mm. esitelmiä, näyttelyitä ja musiikkia.Tapahtuma järjestetään yhtä aikaa Lasten maailmanpäivät –tapahtuman kanssa. Levangerin kunnassa on pitkäaikainen kokemus onnistuneesta integraatiosta ja osallistamisesta. Tapahtumaan odotetaan n. 70 osallistujaa eri puolilta Keskipohjolaa.  

Päivien aikana kysytään mm.:
- Voiko kulttuurin avulla tasoittaa sosiaalisia eroja?Miten taide ja oma aktiivisuus voi edistää kulttuurienvälistä vuoropuhelua ja integraatiota?
Osallistujat saavat myös kuulla mielenkiintoisia esimerkkejä Keskipohjolasta ja henkilökohtaisia tarinoita siitä, miten kertojat löysivät paikkansa uudessa yhteiskunnassa.

Komitea jakaa myös kaksi kulttuuripalkintoa, yhden temaattisen ja toisen lapsille &nuorille. Voimme jo paljastaa, että voittajat tulevat tällä kertaa Kramforsista, Engerdalista ja Vaasasta. Keskipohjola-komitean puheenjohtaja Margareta Winberg jakaa palkinnot juhlapäivällisen yhteydessä lauantai-iltana 24. syyskuuta.

Katso koko ohjelma täältä: http://www.ntfk.no/arrangement/mnk16/Sider/default.aspxlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Kysymyksiin vastaa:
Jorunn Lilleslett,
Puh. +47 74 11 54 60
S-posti: jorunn.lilleslett(at)ntfk.no

Tapaamisiin Levangerissa!