Keskipohjola

Uusi kansliapäällikkö Keskipohjola-komitealle: Romana Culjak

Västernorrlannin maakäräjät on valinnut Keskipohjola-komitean uudeksi kansliapäälliköksi Romana Culjakin. Hän aloittaa työnsä vuodenvaihteen jälkeen, 13. tammikuuta.

Romana Culjak, 33, on viimeksi työskennellyt Keski-Ruotsin yliopistolla eli Mittuniversitetissä erilaisissa tehtävissä, mm. tutkijarahoituksen ja IT-asioiden kehittämisen parissa. Hän on myös koordinoinut yliopiston tutkijastrategiaa ja johtanut rakennerahastohankkeita sekä vuosina 2012-13 työskennellyt Mid Swedenin Eurooppatoimistossa Brysselissä mm. älykkään erikoistumisen ja innovaatiokysymysten parissa.
- Haluan oppia tuntemaan kaikki ja luoda pitkäkestoisia yhteistyösuhteita. Työssäni korostan tuloksellista työtapaa ja että yhdessä saavutamme asetetut tavoitteet toiminnalle. Toivon myös, että meillä on hauskaa työtä tehdessämme, että opimme tuntemaan toisemme ja inspiroimme toisiamme. Odotan innolla uusia, opettavaisia ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Komitean kansliassa jatkavat komiteasihteerinä Virpi Heikkinen (Keski-Suomen liitossa) ja talousvastaavana Anita Pettersson (Härnösandissa, maakäräjillä).
Romanan yhteystiedot päivitetään tammikuussa näille sivuille.